2 weeks ago

Golfsesongen nærmer seg, og vi tar sikte på å åpne banen i månedsskiftet april/mai. Rangen og treningsområdet er allerede åpne.
I år blir det spill på seks hull: Nytt hull 1 med utslag ca. ... See more

2 weeks ago

Hurra!
Nå er ballmaskinen reparert og i orden igjen og nye rangeballer er under veis, sponset av Odal Sparebank!
Ta med egen bøtte eller pose til baller fra ballautomaten. Husk også ... See more

3 weeks ago
Per Falk Golf Pro

GÅ VEIEN TIL GOLF KURS HOS OSS PÅ GJERDRUM GOLFKLUBB.

VTG-kurs Programmet 2021 Gjerdrum Golfklubb.
Priser: Voksen (fra og med 20 år: kr. 2.500, Eldre junior (fra og med 13 til og med 19 år): kr. ... See more

4 weeks ago
Per Falk Golf Pro

Jeg er klar for å ta imot bestillinger for protimer igjen.
Se priser for instruksjon og book et instruksjons opplegg som passer for deg.
Da skal jeg gjøre deg til den golfspiller du ønsker å ... See more

4 weeks ago

Vår Pro Per Falk er klar for å ta imot bestillinger for protimer igjen. Klikk på "Pro" i det grønne feltet ovenfor for priser mm.

Nytt i år er at alle som er interessert i nytt golfutstyr kan ... See more

1 month ago

Treningsområdet åpner for egentrening lørdag 10. april kl 10.00.
Ta med egen bøtte eller pose til baller fra ballautomaten.
Husk også smittevernreglene: Vær hjemme hvis du er syk eller i ... See more

1 month ago

Årets årsmøter blir tirsdag 13. april kl. 1830 for Brådal Golf AS og kl. 1900 for Gjerdrum golfklubb.
Vanlige årsmøtesaker, samt orientering om skadene på golfbanen, planene for årets sesong ... See more

1 month ago

Planleggingen av årets golfsesong er i full gang. Seks av greenene er uskadet, så med litt omlegging får vi i år en fin 6-hulls bane med flotte greener.

Slik blir banen i år: Nytt hull 1 går ... See more

1 month ago

Vi starter årets nybegynnerkurs i overgangen april – mai, og planlegger kurs hver helg i hele mai. For å gi gode valgmuligheter for kursdeltagerne, vil vi veksle mellom kurs på fredag – ... See more

2 months ago

Vi er svært takknemlige for at nye og gamle samarbeidspartnere hjelper klubben i en krevende tid.
Her er en av de nye sponsorene.
Klubben takker!

« 2 of 14 »