Klubben gjennomførte søndag 29. juni sin – hittil – største turnering. 65 spillere fra Ullensaker, Aurskog, Hvam og Gjerdrum golfklubber deltok. Været kunne ha vært bedre, men det kunne også ha vært mye verre, ref fredagens syndeflod i Oslo. Vi hadde inntrykk av at alle koste seg i trivelig selskap på en utfordrende bane. Noen syntes nok banen var litt vel utfordrende, men det ordner vi med litt ekstra klipping av rough og litt ekstra merking.

Klubbens egne spillere gjorde det også veldig bra, med 1. plass til Jan Andersen i Herrer B og dagens høyeste poengsum (39 poeng), 2. plass til Svein Østgaard i Herrer A, 2 plass til Berit Silkoset i Dameklassen, og 3. plass til Morten Vågen i Herrer B. Også alle øvrige spillere representerte sine respektive klubber på en veldig god måte.

Takk til våre gjester, og takk til alle i klubben som bidro til å gjennomføre dette viktige arrangementet så profesjonelt!