Turneringer

Hvordan melde meg på turneringer og booke tid?
Ønsker du å delta på turneringene til klubben er det best for arrangementet at du melder deg på via Golfbox. Påloggingsmulighetene er flere: Det letteste er å klikke på en av turneringene nedenfor. Du kan også logge inn på Golfbox via førstesiden til golfklubben, eller på Norsk Golf sin hjemmeside.

Du trenger uansett ditt medlemsnummer og passord for å logge på. Medlemsnummeret finner du på golfkortet ditt (302-XXX). Passordet fikk du fra golfklubben da du meldte deg inn. Hvis du ikke har endret passord er det antagelig fremdeles fornavnet ditt. Hvis du ikke har noen av disse kontakter du styret@gjerdrumgolfklubb.no

Hvis du ikke klikker på en av turneringene nedenfor, men velger å logge inn via Golfbox får du en navigeringsmeny på venstre side. Nederst finner du «Klubbturneringer». Der finner du også alle planlagte turneringer. Du kan gå inn på den enkelte, lese påmeldinger, startlister og resultatlister.

Styret anbefaler at alle logger inn og booker spilletid i Gjerdrum. Alle gjestespillere og egne medlemmer vil få prioritet på å spille så lenge du har booket tid. Alle andre må jenke seg etter faktisk bookete utslagstider. Gå inn på «Starttidsbestilling». Der kan du velge dag og tid du ønsker å spille. Du ser nå også andre bookinger og kan bestille tid sammen med dem og legge til andre. Når du kommer til klubbhuset og registrerer deg får du utlevert scorekort med tildelte slag og hcp.

Vi ønsker alle velkommen til å spille våre turneringer og ikke minst banen.