Damegolf

Leder for damegruppa er Randi Johansen

Styremedlemmer: Gro Braate, Anne Marie Huser, Karin Lillehagen og Margrethe Lund

VELKOMMEN TIL EN NY GOLFSESONG.

Nå er vi i gang igjen, vinteren har sagt farvel og vi har sett både blåveis og hvitveis i grøftekanten, det er tegn på vår og sommer. Golfsesongen er i gang og vår første informasjon til dere alle kommer her :

• Onsdag 6. mai starter vi ONSDAGSGOLFEN med fremmøte kl. 17.30 og første flight går ut kl. 18.00. Det vil sikkert være vanskelig for noen å komme tidsnok til dette tidspunktet, men da er det bare å komme etter.  Gro Braate innkasserer kr. 100.- fra hver, dette ble vi enige om på nyttårstreffet 29. januar.  Etter runden denne onsdagen bestiller vi pizza og hygger oss sammen. Nb. Spillelister er lagt frem i klubbhuset og det er fint om hver enkelt skriver sin egen liste, ønsker en å notere slag og poeng på listen er det helt ok, men glem ikke å notere oppmøtet og dato..
  • Torsdag 7. mai reiser vi på FELLESTUR til Drøbak Golfbane.  Fremmøte på klubbhuset i Gjerdrum kl. 09.30 med avreise kl. 10.00.  Vi fordeler oss i hverandres biler og deler på bensinutgifter.  Greenfee er kr. 390 for 18 hull, første flight går ut kl. 12.15.   Vi planlegger å spise middag i Drøbak før avreise til Gjerdrum.  Påmeldingsfristen er 29. april og den sendes til Randi@genpro.no.
  • Følgende fellesturer arrangeres :
  • Torsdag 4. juni Kongsvinger Golfbane, her kan golfheftet benyttes.
  • Torsdag 2. juli  Ås Golfbane Hakadal
  • Torsdag 6. august Aurskog Golfbane, her kan golfheftet benyttes
  • Torsdag 3. september Atlungstad Golfbane

Skulle det bli eventuelle forandringer på dette forslaget vil vi gi beskjed så snart som mulig.   Datoene vil ikke forandres.

Velkommen til SPILL, VENNSKAP OG GLEDE.

DAMEKOMITEEN