Kurs


VTG-kurs

Vår nybegynneropplæring går over 15 timer. Etter fullført kurs får du Golfkortet (tidligere Grønt kort). Vi starter med en kort velkomst og introduksjon i klubbhuset, før vi går ut på treningsområdet og etter hvert ut på hovedbanen. Kurset går over en week-end; lørdag kl 10 – 14 og søndag kl 12 – 18, i tillegg til 2-3 fadderrunder på banen sammen med en erfaren golfspiller. Du trenger ingen forkunnskaper eller golfferdigheter for å delta på våre nybegynnerkurs, og det er ingen eksamen.
Barn fra ca 13-14 år kan gå på kurs sammen med voksne. For yngre barn har vi egne kurs, og ”Golfskole” like etter skoleslutt.

Priser: Voksen (fra og med 20 år9: kr. 2.500, Eldre junior (fra og med 13 til og med 19 år): kr. 1.250, Yngre junior (til og med 12 år): kr. 900

Kursdeltagere får fritt medlemskap i Gjerdrum golfklubb og fritt spill på banen vår hele den første sesongen.

Kursdatoer 2018:

  • 28 – 29.  april
  • 5 –  6. mai
  • 26 – 27. mai
  • 30. juni – 1. juli
  • 18 – 19. august

Påmelding til styret@gjerdrumgolfklubb.no

Påmeldingsskjema

Protimer

Som PRO for Gjerdrum Golfklubb har vi også i år knyttet til oss Europatour-spiller Benedikte Brynestad Grøtvedt. Benedikte har flyttet hjem til Norge etter å ha spilt profesjonell golf i USA og Europa de siste 10 årene og ønsker å dele sin kunnskap med golf-Norge.

Benedicte har for tiden fast jobb på dagtid hverdager, men jobber som PRO på fritiden. Hun har etablert seg med et treningssted/range og butikk på Jessheim.

Det er ønskelig at Gjerdrum Golfklubbs medlemmer tar direkte kontakt med Benedicte og avtaler tid og oppmøtested. Mest fleksibelt er det å avtale å møte Benedicte på Jessheim. Er det grupper eller andre ønsker så ta kontakt med Benedicte som spesialsyr et opplegg for deg.

Alt du trenger av opplysninger finner du på hennes nye facebookside.

Sign In