Om klubben

Gjerdrum golfklubb ble startet i juni 2002. Den offisielle åpningen av vår egen bane skjedde 6. juni 2010. Vi går inn i 2016 med ca 580 medlemmer som samlet spiller flere tusen runder golf hver sesong. Gjerdrum golfbane er en fullverdig 9 hulls bane og anses som en av Norges flotteste baner. Det spilles fra tre teesteder med 3, 4 og 5 pars hull. Ett av de to par 5 hullene er etter sigende landets nest lengste, med 580 meter fra teested til greenen. Banen ligger like ved Ask i idylliske Gjerdrum, en snau halvtime med bil fra Oslo sentrum.

Banen passer både for amatører og mer drevne spillere. Den er åpen og oversiktlig, og flere steder er det flott utsikt over det bølgende landskapet. Men, det er også utfordringer for alle, med vann i spill på flere av hullene.
Gjerdrum golfklubb er et koselig sted å besøke. Vi er kjent for vårt hyggelige og uformelle miljø, noe både våre egne medlemmer og gjester setter pris på. I klubbhuset selges kaffe/drikke, vafler og pølser, samt forbruksmateriell som hansker, baller og pegger. På den store og solrike terrassen utveksles erfaringer om golfens mange gleder og utfordringer. Vi arbeider for å gjøre golf til en aktivitet for alle aldersgrupper og ferdigheter.
Klubben samarbeider bl.a. med Norges golfforbund og nærmiljøet om Golf Grønn Glede og Golf i skolen.
Vårt treningsanlegg har driving range hvor 6 av utslagene er overbygde, en stor putting green med naturgress og en 3 hulls bane med kunstgressgreener. Denne er ypperlig for trening av nærspill med avstander fra 50 til 80 meter.
Det er også en stor sandbunker for perfeksjonering av bunkerslag.

I bunker