Vi tilbyr

– VTG, Veien til Golfkurs. Kursene fylles opp så ta kontakt NÅ for å sikre deg plass
Våre nybegynnerkurs går over 12 kurstimer. Etter fullført kurs får du Golfkortet (tidligere Grønt kort). Vi starter med en kort velkomst og introduksjon i klubbhuset, før vi går ut på treningsområdet og etter hvert ut på hovedbanen. De fleste VTG-kursene går over en week-end, dvs lørdag og søndag kl 10 – 16, i tillegg til 2-3 fadderrunder på banen sammen med en erfaren golfspiller. Du trenger ingen forkunnskaper eller golfferdigheter for å delta på våre nybegynnerkurs, og det er ingen eksamen.

Barn fra ca 13-14 år kan gå på kurs sammen med voksne. For yngre barn har vi egne kurs, og ”Golfskole” like etter skoleslutt, 24, 25 og 26 juni. Kursdeltagere får fritt medlemskap i Gjerdrum golfklubb og fritt spill på banen vår hele den første sesongen. Kurset koster 700kr for ungdom tom 19år, 2000kr voksne.

Det første kurset arrangeres helgen 2. – 3. mai. Deretter er det kurs 9. – 10. mai og 30. – 31. mai. Deretter holder vi ytterligere 1 kurs før sommerferien og 1 kurs etter ferien.

Påmelding til styret@gjerdrumgolfklubb.no

– Sosiale og spennende konkurranser gjennom hele sesongen for alle uansett ferdighet, sett av datoene allerede NÅ
Terminlisten vår finner du på denne lenken.

Tid for Thomassen er en sosial turnering for alle som har tatt VTG kurs. Vi spiller 9 hull sammen hver mandag før ferien med oppmøte kl 17:30. Beste resultat pr hull gjennom sesongen teller, så her kan nybegynneren vinne.

4-Kløver`n er nabosamarbeid med golfklubbene Ullensaker, Hvam og Aurskog. Vi møtes 1 gang på hverandres baner og kårer de beste individuelle i hver klasse og den beste klubben.

I tillegg har vi utpregede sosiale turneringer der vi spiller forskjellig morsom golf som Texas Scramble, Foursome og Fourball som er lagspill. Vi setter sammen jevne lag, så griller vi etterpå på terrassen.

– Er du interessert i å delta på lag med andre fra Gjerdrum og spille NGFs klubbserie 2015, ta kontakt for påmelding NÅ
For de som ønsker å spille litt mer og konkurrere med andre kan NGFs Klubbserie 2015 være et bra valg. Nedenfor er en link med beskrivelse. http://www.golfforbundet.no/spiller/turneringer/breddeturneringer/klubbserien
Det er forhåpentligvis flere som har lyst til dette så meld din interesse inn til styret@gjerdrumgolfklubb.no så ordner vi med å melde på lag. Pga NGS frist for påmelding 27 april må du si fra til oss i god tid før dette.

Hver klubb kan melde på flere lag i hver divisjon. Søndag 31. mai: Serierunde 1 Søndag 14. juni: Serierunde 2 Søndag 28. juni: Serierunde 3 Søndag 23. august: Serierunde 4 Søndag 13. september: Serierunde 5 Søndag 4. oktober: Eventuell bonuskamp

– Barn/ungdom Golfskole og om ønskelig VTG rett etter skoleslutt 24-26 juni, ta kontakt NÅ for påmelding
I Gjerdrum arrangerer vi Golfskole rett etter skoleslutt. 24, 25 og 26 juni kl 10:00 – 14:00. Dette er et arrangement både for de som allerede har tatt VTG kurs og de som ønsker å ta VTG kurset over disse tre dagene. Skal du delta og ønsker å ta VTG kurset samtidig koster det kr 700. Det inkluderer medlemsskap og fritt spill på banen.

Har du VTG fra før vil du få tilpasset trening og mulighet til å forbedre spillet ditt. For deg koster det bare kr 300 til sammen. Køller og utstyr kan lånes ut. Ta kontakt allerede nå og meld deg på til: styret@gjerdrumgolfklubb.no

– Populære er også våre golfreiser i Norge, Sverige og sydligere strøk

Terminlisten vår finner du på denne lenken. Der vil du til enhver tid se hvilke tilbud vi har liggende. Som regel arrangerer vi tidlig på våren en tur til Sverige med overnatting og spill på et par baner. Midt i sesongen kan det bli en tur til Trysil eller andre steder, mens høstturen de siste årene har gått til Belek i Tyrkia. Alle disse turene er svært populære og det er alltid mange med.