Banen


Om banen

På grunn av leirskredet er Gjerdrum golfbane i år en 6 hulls bane. Det spilles fra tre teesteder med 3, 4 og 5 pars hull. Vårt par 5 hull er etter sigende landets nest lengste, med 580 meter fra teested til greenen. Banen ligger like ved Ask i idylliske Gjerdrum, en snau halvtime med bil fra Oslo sentrum.

Banen passer både for amatører og mer drevne spillere. Den er åpen og oversiktlig, og flere steder er det flott utsikt over det bølgende landskapet. Men, det er også utfordringer for alle, med vann i spill på flere av hullene.

Vårt treningsanlegg har driving range hvor 6 av utslagene er overbygde, en stor putting green med naturgress og en 3 hulls bane med kunstgressgreener. Denne er ypperlig for trening av nærspill med avstander fra 60 til 80 meter. Det er også en stor sandbunker for perfeksjonering av bunkerslag.

Treningsområde

En stor driving range, hvor mange utslagsplasser også er under tak, står til din frie disposisjon. Når våren kommer oppgraderes rangen NXL LVL, da kan du trene mer målrettet. Det samme gjør en 3-hulls treningsbane med kunstgressgreener og en stor sandbunker. Der kan du trene nærspill (60 – 80 m fra utslag til green) og innspill. En romslig putting green med naturgress kompletterer oppvarmingen før du går ut på hovedbanen. Ballautomaten tar 10- og 20-kroner, eller polletter som du får kjøpt i klubbhuset. Treningsområdet er åpent så lenge du kan se hvor ballen havner.

Sign In