2 months ago

Golfklubben har inngått avtale med PGA Club Professional Per Falk om instruksjon. Per har 26 år som PGA Pro med erfaring både som spiller og trener. PGA klassifisering M5.
Booking av ... See more

2 months ago

Søndag 17. mai er det selvbetjening mht green fee. Kr. 300 for 9 hull og 450 for 18 hull. VIPPS til 102721 Gjerdrum golfklubb.

2 months ago

Vi ønsker alle våre medlemmer, gjester og sponsorer en riktig hyggelig 17. mai!

2 months ago

Endelig er vi i gang med turneringer.
11. Mai går første av sesongens mandags-turnering
"Tid for Revidering" av stabelen, og 17. Mai inviteres det til Flaggturnering med start fra klokken ... See more

3 months ago

Vi har mye ledig spilletid både 1. mai og i helgen. Bestill tid i Golfbox. Husk å merke av om du vil spille 9 eller 18 hull. Dette markeres etter navnet på hver spiller når du bestiller i ... See more

Mikael

Da har vi hatt en kjempesjau i stabburet og satt sammen de settene vi skal beholde.
Alt vi ikke skal beholde står nå under presenningen på hjørnet av stabburet. Her er det fritt fram til å se ... See more

VED SPILL PÅ GJERDRUM GOLFBANE
For å hindre smitte skal følgende regler følges:

1. Hold deg hjemme hvis du har symptomer på forkjølelse, hoste, feber e.l.

2. Gå på do og vask hendene før ... See more

Bilder fra Gjerdrum Golfklubb sitt innlegg

Sesongåpningen nærmer seg, søndag 26. april kl 10! Greens og fairways fikk sin første klipp i går 20. april. Fint grovær denne uka, tyder bra!
Pga korona reglene må alle legge seg inn i ... See more

3 months ago

Vi starter opp årets nybegynnerkurs (Veien til golf - VTG). Kursdager er lørdag og søndag:
9 - 10. mai: Dette kurset er fullt
23 - 24. mai: Fire ledige plasser
30 - 31. mai: Åtte ledige ... See more

Portalside

Golfbanen åpner for spill søndag 26. april kl. 10.00. Golfbox er åpnet for tidsbestilling. Retningslinjene om smittevern fra Norges Golfforbund skal følges, se golfforbundet.no.
Velkommen til en ... See more

« 3 of 8 »